maanantai 2. kesäkuuta 2014

Minä myös!

Nonni. Päätinpä minäkin ryhtyä armolliseksi ja vapautan lähipiirini lakkahuuruisista kynsihöpinöistäni. Jatkossa tämä blogi toimikoot korvina, kun haluan hehkuttaa "aivan järjettömän upeaa lakkaa, siis mikä koostumus ja ei tarvi kun maksimissaan kaks kerrosta!".
Kynsiäni olen lakannut jo lapsena jonkin verran, teini-ikäisestä lähtien mulla on ollut aina lakatut kynnet. Erikoista tässä vain on se, että kynsien lakkaaminen oli ehdottomasti pakkopullaa, kunnes noin puolitoista vuotta sitten tuli mieleeni, että voisihan tästä tietty yrittää tehdä kivaa. Ilman lakkoja kun en voinut olla, onhan minulla aina ollut pitkät kynnet. Sittenpä aloin lakkaamaan kynsiäni muutenkin kuin yksivärisiksi ja muutamat koristeetkin hankin. Siitä se sitten lähti. Hoksasin, et tämä hommahan on aivan OOSSOM! Olen aina tykännyt kaikenlaisesta näpertelystä, mutta aikuisiällä käsityöt ja muu askartelupaskartelu on harmillisesti jäänyt sivuun. Kynsikoristelun kautta löysin kuitenkin taas sisäisen näpertelijäni :)


Olen siis Maiju, kakskytseitsemän, majapaikkana Pirkanmaa. Talouden jaan mieheni kanssa. Matkustelemme jonkin verran, joten joskus blogiin saattaa eksyä myös reissujuttuja. Kynsikoristeluiden lisäksi sydämentykytyksiä aiheuttaa laukut ja kengät. Niistä vaahtoamisen jätän kuitenkin suurimmaksi osaksi tämän blogin ulkopuolelle, koetan pysyä aiheessa.


Kynsilakkamerkeistä lemppareitani ovat O.P.I, China Glaze, Essie, Isadora... En ole kuitenkaan kovin merkkiuskollinen, käytän kaikkea Flormareista Dioriin.

Tässäpä lyhyesti taustaa, tervetuloa mukaan! :)

8 kommenttia:

 1. Ihania kynsiä ja etenkin nuo alimmaiset! :D

  Hauskaa bloggailua!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa bloggailun koukuttavaan maailmaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eve! Vuoden verran mietin et voisi vaikka blogin perustaa. Sitten erään ihanaisen yllytyksestä päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja kas, puolessa tunnissa oli tällainen kyhäelmä koossa. Se on se aloittaminen joskus niin vaikeaa :D

   Poista
 3. Ihana ku laitoit tän blogin pystyyn. Niin monesti ihastellu sun kynsiä facen kynsikoristelupalstalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ja kiitos sinun, että sain tähän hommaan vihdoin tartuttua! :)

   Poista
 4. siis aivan mielettömiä kynsiä sulla täällä !
  ite toivoisin(näin uutena lukijana) että laittasit myös näistä kynsistä että miten teit !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos elli hirmuisesti! :) Tervetuloa mukaan, toivottavasti jatkossakin saat iloa mun lakkauksista! Ja toive rekisteröity, koetan aina silloin tällöin kertoa tarkemmin miten kynnet on tehty. Samoin tutoriaaleja on ajatuksena tehdä välillä. Nuo vaan vie niin hirmuisesti aikaa, että siihen täytyy orientoitua ihan eri tavalla kuin perus postauksen tekoon :)

   Poista