perjantai 20. kesäkuuta 2014

Lapselliset juhannuskynnet

Huhuu, onkos täällä ketään näin juhannusaattona? Ajattelin tulla tänne vähän kirjoittelemaan, vaikkakin harvempi koneen ääressä varmaan tänään päiväänsä viettää. Mies tekee poikkeuksellisesti jussin töitä, eikä mun tullut sitten itselleni järjestettyä ohjelmaa, joten päivät menee sohvan, herkkujen ja elokuvien merkeissä. Sopii mulle! :)

Eilen illalla tein uudet lakkaukset ilman mitään erityistä ajatusta lopputuloksesta. Mun teki mieli käyttää muutamaa eri väriä ja aloin sitten summamutikassa väsäämään jotakin kynsille. Väreiksi valikoitui Gina Tricot White, OPI Hey Baby ja Essence 146 that's what i mint!.


Kynsistä muodoistui tällaiset melko lapsekkaat tapaukset. Itse en ole ihan sinut näiden kanssa, tuntuu ettei sovi mulle, mutta todennäköisesti jonkun muun kysillä ajattelisin näistä että onpas söpöt :) Eli ihan kivat, ei vaan tunnu omilta.

Keskisormen lakkasin puoliksi valkoisella ja puoliksi mintulla ja värien raja sai päälleen niittejä. Nimettömään lakkasin pohjalle valkoista ja päälle laitoin pinkkiä raitoina. Mun piti ensin tehdä raidat vapaalla kädellä, mutta pelkäsin niiden menevät täysin vinoon, joten laitoin teipit kynsille niin, että maalasin raidat niiden yläpuolelle. Siksi ne on alapuolelta siistit ja yläpuolelta epätasaiset.


Nimettömiin lisäsin vielä pienet sydämmet. Tosi epätyypillistä mulle, en niin välitä kyseisestä kuviosta (paitsi Minna Parikan tuotoksissa ;D). Pikkurillit, etusormet ja peukut jätin vain yksivärisiksi ja laitoin niihin niitit, ettei ihan tyhjiksi jää.

Tuosta Essencen lakasta muuten sen verran, että se on aivan törkeän hyvä mintuksi. Väri on ihana vaalea minttu ja levittyy aivan uskomattoman hyvin. Aikaisemmin olen maininnut Rimmelin Peppermintin lempparikseni mintuista, mutta kyllä tämä on vähintään yhtä kiva ja levittyvyydeltään parempikin.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Gina Tricot White
 • OPI Hey Baby
 • Essence 146 that's what i mint!
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • niittejä8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Poistin juuri nuo nimettömien lakkaukset ja vaihdoin tilalle pinkki-valkoiset vesimarmoroinnit... Nyt on vähän kotoisampi olo näissä, hah.

   Poista
 2. miksi lapsellinen? :D ihana väriyhdistelmä! ^^,

  VastaaPoista
 3. En mä tiedä, jotenkin näistä vaan tuli sellaiset fiilikset :D Tulee mieleen mieheni siskon tytön paita :D Väriyhdistelmästä minäkin kyllä pidän! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat kynnet, tykkään! :)

  VastaaPoista