torstai 12. kesäkuuta 2014

Sun Worshiper Escaping Reality

Edellisen haaleasävyisen lakkauksen jälkeen tarvitsin äkkiä jotain väriä kynsille. Ja väriä tulikin - neon sellaista nimittäin. Mä pidän kynsissä tosi paljon kirkkaista väreistä, enkä karta neonvärejäkään. Ne saa lähes poikkeuksetta hyvälle tuulelle, vaikka joku saattaisi niitä mauttomiksikin kutsua.

Vaikka ilmat viileni ja sadekin kiusaa, mun kynsillä on kesä. Näistä lakkauksista tykkäsin kovasti, vaikka mitään ihmeellisyyksiä en lähtenytkään tekemään. Liukuväri toimii aina ja kun koristelut pitää perus siirtokuvissa ja niiteissä, ei kovin pahasti voi metsään mennä.


Liukuväriin käytin China Glazen mandariinin väristä Sun Worshiperiä ja kirkkaan pinkkiä Escaping Realityä. Liukuvärin tein meikkisienellä, sillä saa mielestäni tasaisimman tuloksen. Nämä kaksi lakkaa sopii keskenään  erinomaisesti, sulautuu toisiinsa kauniiksi oranssiksi. Mutta jösses ne näyttää myös kirkkailta! Etenkin tällaisessa harmaassa päivänvalossa ne tuntuu suorastaan hohtavan.


Ensin ajattelin pitää lakkaukset minulle epätyypillisesti sellaisinaan, ilman koristeita. Sain kuitenkin aikaiseksi oikean käden keskisormeen jonkin jäljen, joten päädyin laittamaan niihin ja etusormiin siirtokuvat. Muihin kynsiin laitoin niitit. Mä koristelen oikeastaan aina jotenkin lakkaukset, ja nytkin nämä oli loppujen lopuksi paljon kivemmat koristeilla!


Kynsillä:
 •  Maybelline Clear Shine -pohjalakkana
 • China Glaze Sun Worshiper
 • China Glaze Escaping Reality
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • siirtokuvia
 • niittejä 

Mä olen kyllä ehdottomasti kirkkaiden lakkojen ystävä, tosin myös monet vaaleat värit uppoaa muhun. Tummat lakat on kuitenkin mulle jotenkin epämieluisia käytettäviä. Syystä tai toisesta ne ei miellytä mun silmää omissa kynsissä. Muilla tummat lakat näyttää kuitenkin hienoilta ja monesti niitä ihailenkin. Kai se on vähän sama kuin vaatteissa - joskus sitä katselee ohikulkijan myrkynvihreää takkia, et vähänkö on pähee, mutta itse ei voisi sitä päälleen laittaa...

Iskeekö kirkkaat värit? Jopa neonit?

15 kommenttia:

 1. On kyllä ihanan kirkkaat, ihan täydellinen liuku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, mustakin liuku onnistui näillä lakoilla tosi hyvin :)

   Poista
 2. Iskee kirkkaat! Ja monesti kynsillä onkin samaan aikaan nähty jokaista eri väriä. :-D Kun on kirkasta niin silloin on kirkasta! Nämä kynnet on kyllä herkut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaat värit on parhautta! Kiitos kovasti Milba :)

   Poista
 3. Huokaisin ihastuksesta kun näin nämä kynnet... Mielettömän upeat!

  Mää en kans tykkää kovin tummista väreistä kynsillä. Ei vaan oo mun juttu. Kirkkaat värit on parhainta, vaatteissa ja kynsissä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti! <3 Mun täytyy myöntää, että käytän vaatteissa aika paljon mustaa... Etenkin talvella. Kesällä tulee enemmän käytettyä värikkäitä vaatteita, turkoosia, punaista sinivihreää, raitaa, ruutua, kukkia... Mutta periaatteessa olen tosi kaikkiruokainen mitä väreihin tulee. Ruskea on oikestaan ainoa väri, jota en osaa käyttää kynsissä enkä vaatteissa :)

   Poista
  2. Kyllä mulla vaatteissa on mustaa, ruskeaa yms. Kauan meni, että sain siedätettyä itteni harmaalle, nyt sitäki löytyy vaatteistaki. Kynsistä ei varmaan aikoihin.

   Poista
 4. Ah, neonit ja kesä <3

  Taidanpa itsekin kaivaa tuon Sun Worshipperin esiin ja saatanpa jopa kokeilla pinkkiä sen kaveriksi :D Sen verran kivan näköistä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä muuta sano <3 Kokeile ihmeessä tätä väriyhdistelmää, mä tykkään ainakin! Ja kiitoksia :)

   Poista
 5. Neonit on parhautta ♥ Ihan vaikka keskellä synkkää talvea!

  Ihanan kirkkaat kynnet ja tosi upea liukuväri! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! :) Mullekaan ei ole väliä vuodenajalla, kirkkaat värit ja neonit menee aina!

   Poista
 6. Ajattelin ensin, että tässä täytyy olla kolmea eri lakkaa, mutta se olikin huikea liukuvärjäys :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos Tintti! ^_^ Noilla lakoilla sai kyllä tehtyä kauniisti oranssiksi yhdistyvän liukuvärin :)

   Poista