keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Marmorointiharjoituksia vol. 2

Koska edellinen vesimarmorointi onnistui ilman suurempia ongelmia, päätin ryhtyä tuumasta toimeen heti uudestaan. Nyt halusin koittaa tehdä "raitaa" ja ihan kivasti tuo onnistui. Jälki tosin oli melko erilaista oikeassa ja vasemmassa kädessä, mutta ei tuo kovasti häirinnyt, kun ei nämä kynnet muutenkaan ollut erityisesti mieleeni. Yhden päivän näillä jaksoin olla, töistä kotiin päästyä oli pakko ottaa jo pois. Eihän näissä sinänsä mitään vikaa ollut, ei vaan tuntunut hyvältä, kyllä te lakkaajat tiedätte.

 Vasen käsi

Marmoiroinnissa käytin OPI:n Brazil -kokoelman purkkapinkkiä, Kiss Me I'm Braziliania sekä Euro Centrale -kokoelman tummaa violettia Vant To Bite My Neckiä. Molemmat lakat käyttäytyivät marmoroinnissa oikein mallikkaasti. Pikkurillin, etusormen ja peukalon lakkasin pelkästään Kiss Me I'm Brazilianilla ja niihin laitoin vielä mustat neliön muotoiset strassit.

Oikea käsi

Tosiaan, vasemman käden raidoista tuli paksumpia kuin oikean käden raidoista, mutta ei tuo niin häirinnyt. Tykkäsin enemmän noista ohuemmista raidoista, täytyy yrittää seuraavalla kertaa saada tasalaatuista jälkeä :) Vaikka nämä(kään) kynnet ei ihan omilta tuntunut, taidan silti kokeilla vesimarmorointia useammankin kerran lähitulevaisuudessa. Kivaa hommaa!

Asiasta kukkaruukkuun, tuossa kun juuri manasin, että Ginan Tricotin valkoinen lakka on loppumassa, eikä sitä juuri Tampereelta löydy, niin eikös sitä sitten heti ollutkin siellä pullokaupalla. Mun oli tarkoitus ottaa kaksi pulloa valkoista ja sitten joku muu lisäksi, mutta en kertakaikkiaan löytänyt sieltä mitään kivaa, mikä olisi tuntunut tarpeelliselta. Tai "tarpeelliselta", kun on tästä harrastuksesta kyse. Harvoin sitä todelliseen tarpeeseen ostaa. Päädyin siis ostamaan loppujen lopuksi kolme valkoista lakkaa, sillä kahtahan ei voi ostaa, kiitos Ginan ikuisen "kolme kympillä" -tarjouksen. Noh, eipähän pääse heti loppumaan.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • OPI Kiss Me I'm Brazilian
 • OPI Vant To Bite My Neck
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • mustia strasseja

Miltäs vaikuttaa mun vesimarmorointikokeilut, onko toivoa vielä oppia tämä kunnolla? :D
 

14 kommenttia:

 1. Ei vissiin tullu äsken kommentti perille, kun yritin.. Tosi kivasti onnistuneet marmoroinnit, itsekin just suunnittelin, että huomenna vois vaikka marmoroida :)
  Tampereelta löysin itsekin vihdoin tuon valkoisen kokeiluun, melkein harmittaa, etten ottanu suosiolla sitä valkosta kolmattakin pulloa vaan jonkun ihan turhan mitä ei varmaan tuu ikinä käytettyä. Muissa lakoissa oli jotenkin ihan surkea valikoima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! :) Juu, samaa mieltä, muissa lakoissa oli kyllä aika huono valikoima. Odotin että siellä olisi kaikkia kivoja kesävärejä tarjolla, mutta sen sijaan olikin paljon tummia värejä. Ginan kynsilakkahyllyn perusteella on pikkujoulukausi tulossa :D
   Mä jään odottelemaan sun marmorointilakkauksia!

   Poista
 2. Onpas taas onnistunut marmorointi! :) Pitäisköhän sitä alkaa itekin harjottelemaan, että sais tämmösiä aikaseks. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onpa kiva kuulla, että näyttää onnistuneelta, itsekin kun vasta tartuin tuumasta toimeen ja uskalsin koittaa marmorointia :)

   Poista
 3. Nätit kynnet! Millonhan ite uskaltautuu kokeileen tota marmorointia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! :) Kokeilemaan vaan! Mullakin meni ikuisuus ennen kuin uskalsin kokeilla marmorointia, mutta sitten kun kokeilin, huomasin että sehän on hauskaa!

   Poista
 4. Tosi nätit kynnet! :) Itse en ole vielä saanut otettua ginan valkosta edes käyttöön, puoli vuotta se on varmaan jo odottanut kaapissa. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba! ^_^ Mä olen siitä Ginan valkoisesta tykännyt, hintaansa nähden hyvää kamaa. Myös veden kanssa läträtessä toimii aika hyvin.

   Poista
 5. Mainiot ja yhtenäisen näköiset marmoroinnit :)! Vesimarmorointi on hauskaa (ja sotkuista) puuhaa, tosin mulle käy joka kerta niin että jokaiseen kynteen tulee ihan erilainen kuvio. En vain onnistu kohdistamaan kynsiä oikein lakkalammikkoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! :) Mustakin se kohdistaminen on hieman hankalaa, mutta ennen kaikkea päänvaivaa tuottaa se, että sinne lätäkköön pitäisi saada joka kerta tehtyä samanlainen kuvio :D Niinkuin tässäkin näki, toisen käden kynsissä raita on paljon paksumpaa kuin toisissa...

   Poista
 6. Tosi onnistuneet marmoroinnit!! Mulle tuo tuntuu olevan ikuisesti vaan vaikea laji... O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos E-S! Kylläpä sydäntä lämmittää nämä teidän kanssalakkaajien kommentit! :)

   Poista