tiistai 17. kesäkuuta 2014

Pikalakkaus

Eilen tarkoitukseni oli tehdä kalanruotomanikyyri Lakkaushaasteen yllyttämänä, mutta päädyinkin loppujen lopuksi nopeaan minttu-hopeaan lakkaukseen, kalanruodon kanssa ei hermot kestänyt. Aloitin toki sitä tekemään, mutta niitä lakkaviivoja täytyy tehdä niin tuhottoman monta, etten mitenkään kyennyt odottamaan jokaisen sudinvedon kuivumista. Tarkoitus oli koristella tuolla tekniikalla nimettömät ja peukalot. Kun olin päässyt nimettömien puoleen väliin, päässäni napsahti, ryntäsin kirosanojen kaikuessa kylppäriin ja poistin lakat. Että nyt mulla on sitten tällainen helppo, ns. turvalakkaus. Turvalakkaus oli muuten lakkaushaaste -ryhmän teemana viime viikolla, joten jotain sisältöä sain sinne kuitenkin aikaiseksi :) Mutta, kalanruotomani on hirveetä shittiä. Ettäs tiedätte. Jos se sinusta EI ole sitä, voisitko ystävällisesti perustella tämän mulle :D Muuten en enää ikinä uskalla tarttua tuohon tekniikkaan! Voisin tosin vielä uskaltautua kokeilemaan tuota hieman paksummilla raidoilla, jolloin lakkakerroksiakaan ei tarvitse sutia niin montaa.


Pidän mä näistäkin lakkauksista. Johonkin tämän tyyppiseen turvaudun yleensä silloin, kun on kiire tai pää lyö tyhjää, enkä keksi mitään kivempaa.
Lakkasin ensin kaikki kynnet nimettömiä lukuunottamatta vasta hankkimallani Ciatén Peppermintyllä. Tämän jälkeen lakkasin nimettömiin yhden kerroksen Wet N Wildin Silvivoria ja samalla lakalla tein keskisormien kärkiin teippien avulla kolmiot. Lopuksi kuorrutin nimettömät ja keskisormien kolmiot parilla kerroksella OPI:n In True Stefani Fashion -glitterlakkaa. Pepperminty näyttää kuvissa turkoosilta, niinkuin kaikki mintut mun kameralla, mutta mintunsävyinen se on. Ei kovin vihreä sellainen, mutta ei kyllä turkoosikaan, niinkuin kuvat antaa ymmärtää.


Cianté Pepperminty oli mun makuuni ihan ok lakattava. Raidoittuu ja kaljuuntuu erittäin helposti, jos vetää sudilla useamman vedon samaan kohtaan, mutta jos välttää tuota, lakka tekee jo ensimmäisellä kerroksella melko hyvää jälkeä ja kahdella kerroksella saa tasaisen ja peittävän tuloksen. OPI In True Stefani Fashion on taas aivan ihana lakka, joka sisältää hopeaa pientä glitteriä sekä isompia, neliön muotoisia hologlittereitä.


Aloitin muuten Trind Nail Repair -kuurin. Oikean käden kynnet ei oikein suostu pysymään ehjinä, joten käytän tätä nyt aluslakkana. Toivottavasti auttaa ongelmaan! Raportoin myöhemmin tuloksista.

Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Ciaté Pepperminty
 • Wet N Wild Silvivor
 • OPI In True Stefani Fashion
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Mikä on sinun pika- tai turvalakkauksesi?

3 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Tykkään niin mintusta, värinä ja makuna... Mun turvalakkaus on yksinkertaisesti creme alle ja glitter päälle. Helppoa ja kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! Tuota creme-glitter yhdistelmää käytän itsekin, yleensä niin että lakkaan glitterillä liukuvärimäisesti kynnen juuresta keskiosaan saakka :)

   Poista
  2. Mää en oo vielä uskaltanu liukuja kokeilla... :D

   Poista