lauantai 14. kesäkuuta 2014

Hey Baby meitsi lähtee maalle

Tänään lähdemme anoppilaan viikonlopuksi, sillä sunnuntaina juhlitaan mieheni siskon ripillepääsyä. Sehän tarkoittaa tietysti uusia lakkauksia. Tällä kertaa valitsin kynsilleni OPI:n Gwen Stefani kokoelmasta Hey Babyn. Lakka on tosi kauniin sävyinen pinkki creme. Ei millään lailla uniikki, mutta ehdottomasti omistamisen arvoinen.


Lakan koostumus on erinomainen. Tällä saa jo yhdellä kerroksella lähes peittävän lopputuloksen, kaksi riittää varmasti. Minä laitan aina kaksi kerrosta, sillä pitkähköt kynteni vaatii sen lakan kuin lakan kanssa. Hey Baby saattaa jäädä helposti hieman epätasaiseksi ensimmäisellä kerroksella, joten kannattaa lakata ennemmin hieman paksumman puoleisia kerroksia, jolloin epätasaisuuksilta välttyy todennäköisemmin.

Koristeluiden osalta menin taas tutulla ja turvallisella linjalla. Etusormeen valitsin hopeiset siirtokuvat, keskisormeen laitoin kirkkaita ja pinkkejä strasseja sekä valkoisia helmenpuolikkaita. Peukaloon ja pikkurilliin laitoin vain yhdet Swarovskit. Keskisormien strassirykelmät ei onnistunut tällä kertaa alkuunkaan, jostain syystä ne näyttävät tuollaisilta "kasoilta", mutta en ehdi enää tekemään niitä uudestaan, joten näillä mennään.


Nuo siirtokuvat ovat kyllä todella kauniit, ihan mun lempparit kaikista omistamistani. Muistaakseni mulla on varastossa toinenkin paketti näitä, ensimmäisen käytin nyt loppuun. Täytyykin tsekata saako näitä vielä jostain, hankin kyllä varastoon, jos jostain löytyy.

Vasemmasta etusormen kynnestä (kuvissa) meni lohkeamaan reunasta pala, kun olin jo lakannut kynnet. Voi että otti päähän. Jouduin hieman lyhentämään kynttä, mutta silti se on nyt ihan eri mallinen muiden kynsien kanssa. Nyt sitten pitäisi viilata kaikki kynnet ihan nysiksi, jos haluan niiden olevan saman malliset. Täytyy nyt katsoa mihin ratkaisuun päädyn, kunhan kotiudutaan reissusta.


 Kynsillä:
 • Ciaté Underwear base coat
 • OPI Hey Baby
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • hopeisia siirtokuvia
 • Swarovski -strasseja
 • pinkkejä strasseja
 • valkoisia helmenpuolikkaita

Juhlia varten teen myös kaksi muuta manikyyriä, itse sankarille, sekä hänen siskolleen eli parhaalle ystävälleni. Sankarilla ei ole kummempia toiveita lakkauksien suhteen, olen saanut vapaat kädet. Mekko on kuulemma korallin värinen, joten uskoisin, että teen kynsistä joko koralliset tai sitten turkoosit tai mintun väriset, molemmat sopii loistavasti koralliin. Sankarin siskolle teen todennäköisesti mekon mukaan pinkki-orassit liukuvärjäykset.

Nyt, kamat kasaan ja menoksi! Onnea kaikille tänä kesänä konfirmaatiotaan juhliville!

4 kommenttia:

 1. Ihanat nää, todella upeat. Tykkään niin tuosta väristä. Koristeet passaa siihen tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen <3 Mäkin tykkään tuosta väristä, todella herkullinen pinkki :)

   Poista