tiistai 3. kesäkuuta 2014

Niitattua

Facebookin lakkaushaaste-ryhmässä oli viime viikolla aiheena minttu. No mikäs sen parempaa, minttu on lempivärini kynsissä! Jokuhan saattaisi tämän myös erittäin mielikuvituksellisesta blogin nimestä päätellä...
No mutta asiaan, tällaista sain aikaiseksi:


Kamera vääristi värin, kyllä se minttu on, vaikka vaalean siniseltä näyttääkin. Lakka on Rimmelin Peppermint, mun ehdoton suosikki mintuista. Kuulemani mukaan dupe Essien Mint Candy Applelle, mutta levittyvyydeltään parempi. Itselläni ei Mint Candy Applea ole, koska ei ole Peppermintin voittanutta. Tokihan mulla on muita minttuisia lakkoja, mutta dupeja ei ole yhtäkään!

Päädyin vielä lisäämään kynsiin Gina Tricotin Whitea; keskisormeen "raidan" sivulle ja peukaloon kolmion. Sitten vain niittejä pirusti ja thats it.Onkohan tämä nyt skittle tai skittlette? Skittlessähän jokainen kynsi on erilainen, niin kuin tässäkin lakkauksessa, mutta pitääkö siinä olla vielä eri lakkojakin käytettynä? Ota näistä nyt selvää. Jos joku tietää paremmin, otan tiedon kiitollisena vastaan :)

Niitit pysyi hyvin, edes suihkussa ei yksikään karannut omille teilleen. Niitit kiinnitin ihan vain tipalla Seche Vite Dry Fast Top Coat -pikakuivattajaa, ja samaisella lakkasin vielä lopuksi koko kynnet. Pysyy kuin tauti. Jotenkin nämä kynnet eivät olleet tyypillistä mua, mutta silti viihdyin näissä ihan hyvin.


Kynsillä:
 • Lumene CC Peiteväri Kynsille pohjalakkana
 • Rimmel Peppermint
 • Gina Tricot White
 • Seche Vite -pikakuivattaja
 • pyöreitä niittejä

Mikä on sinun lemppariminttu?

10 kommenttia:

 1. Mun muutamasta mintusta lemppari on Oriflamen Mint pear, ainoana miinuksena voimakas haju lakatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon lakkaan en ole törmännytkään, täytyypä joskus tsekata :) Käyttämäni Seche Vite -päällyslakka haisee myös kamalalle, ja aiheuttaa joskus mulle lievää päänsärkyäkin, mutta sinnikäästi sitä käytän, sillä se on paras kokeilemistani :D

   Poista
 2. Onpa todella taitavasti tehty ja kaunis manikyyri :), olipa se sitten skittle tai skittlette tai jotain muuta. Minullekiin on jäänyt vähän mysteeriksi, että pitääkö skittlessä olla joka kynnellä eri lakat vai riittääkö kaksikin lakkaa, jos kuitenkin jokainen kynsi on erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Tintti! Ja hei, tosi kiva kun tulit poikkeamaan täällä, mä kun olen jo pitkään lukenut sun kynsijuttujasi! :) T. se sinun blogissakin toisinaan kommentoiva anonyymi-Maiju :)

   Poista
  2. Vähän arvelinkin että jo ennalta tutusta Maijusta voisi olla kysymys, ja nythän se asia varmistui :). Mainiota, että olet laittanut pystyyn oman kynsiblogin! Tosi kivaa päästä lukemaan sun kynsijuttuja, joten aion pysyä kuulolla ja ehkä heittää muutaman kommentinkin silloin tällöin :)

   Poista
  3. Juu, ajattelin että parempi se on varmaan perustaa oma paikka mihin purkaa ajatuksia aiheesta :) Tervetuloa mukaan!

   Poista
 3. On ne kauniit! Mää vähä himoitsen tuota Peppermintiä. Ihana väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon jälleen! Mä kyllä suosittelen tuota lakkaa :)

   Poista