keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Yksi Peachy Colada, kiitos!

Ostin hiljattain IsaDoran Rio Carneval -kokoelmasta Peachy Coladaksi nimetyn vaalean persikkaisen lakan. Rio Carneval on kevät/kesä 2014 -kokoelma ja sisältää kynsilakkojen lisäksi huulikiiltoja. Huulikiiltojen ystävä en ole, joten niiden sävyt ei jäänyt mieleen, mutta lakkapuolella oli montakin ihanuutta. Paljon pinkin ja korallin sävyjä.

Olin aikaisemmin keväällä jo vilkuillut, josko löytäisin oikein vaalean persikkaisen cremelakan. IsaDora sitten toikin tämän lakan kauppoihin juuri sopivasti. Sävy on juuri oikea, ei liian tumma tai kirkas oranssi, eikä myöskään liian "nude". Just hyvä!

 
Lämpimässä valossa.

Tämä lakka lähes huutaa ruskettuneita käsiä seurakseen. Ei löydy täältä, joten mulla lakka ei ehkä ihan pääse oikeuksiinsa.
Lakkasin nämä kynnet aika myöhään illalla, joten jotain nopeaa piti keksiä. Päädyin strasseihin, ne on aina helppo vaihtoehto. Keskisormessa Swarovski-strassien lisäksi valkoisia ja vaalean liiloja helmenpuolikkaita. Pikkurilliin laitoin yhden strassin ja peukaloon kaksi. Etusormi ja nimetön sai päälleen Golden Rose Jolly Jewels 102 -glitterlakkaa.

Kylmässä valossa.

Rio Carneval kokoelmasta houkuttaisi vielä hankkia pari muutakin kynsilakkaa, mutta koetan toistaiseksi taistella tätä halua vastaan. Mä en tarvitsisi nyt yhtään enempää pinkkejä lakkoja, ja nehän ne juuri siellä houkuttaa. Toisaalta, mä en tasan tarvitsisi yhtään lakkaa enää, jos järjellä ajattelee. Mutta kukapa tässä harrastuksessa muka niin tekee? Noubadi.


Kynsillä:
  • Maybelline Clear Shine aluslakkana
  •  Seche Vite -pikakuivattaja
  • Golden Rose Jolly Jewels 102
  • IsaDora Peachy Colada

Mitäs pidätte? Iskeekö persikkalakat?

6 kommenttia: