perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hemppistä

Perjantaita! Se olisi sitten taas tämä työviikko taputeltu ja viikonloppu edessä. Viikko meni töissä aivan hujauksessa, mutta vapaat tulee silti tarpeeseen aamujen väsymystiloista päätellen.

Ajattelin pikaisesti vilauttaa muutama viikko sitten tekemäni lakkauksen.


Tässä kynsillä on paljon hehkutettu Gina Tricotin Shimmer Mint. Swatch -kuvia mulla ei nyt ole, mutta lakka on siis vaalea minttu kultaisella shimmerillä. Sävy on kaunis ja uniikki omassa kokoelmassani, mutta siihen ne hyvät puolet sitten jääkin. Koostumus on omituista puuroa ja kyllä sitä kolme kerrosta joutui sutimaan, jotta sai kohtalaisen tasaisen tuloksen. Poistaminen oli myös melkoisen rasittavaa hommaa, kiitos kultaisen shimmerin. Minimaaliset shimmerhiput kun ihan välttämättä halusi takertua kynsiin ja levitä sormenpäihin. Tässä tapauksessa kuitenkin kaunis sävy voittaa huonot puolet, joten olen tätä käyttänyt pariinkin otteeseen ja aion jatkossakin käyttää :)

Lakan päälle laitoin siirtokuvat ja ihan söpöthän noista tuli. Minttu ja pinkki sopii mielestäni hyvin yhteen. Laitoin vielä kukkien keskelle tuollasta shampanjan väristä kynsilakkaa, mutta nyt täytyy myöntää, etten muista mikä yksilö oli kyseessä.

Kynsillä:
 • Gina Tricot Shimmer Mint
 • Seche Vite -pikakuivattaja
 • Siirtokuvat

Nyt tekisi kovasti mieli tehdä meri- tai ranta-aiheiset kynnet. Taidanpa sellaiset viikonlopun aikana väsätä ja voisin vaikka tehdä tutonkin! Pysykäähän siis kuulolla! ;)

4 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Oon ihan rakastunu Shimmer Mintiin, mut mun mielestä se on hyvälaatunen, jos poistoa ei lasketa:D Sain sen ainakin ite peittämään kahella kerroksella muistaakseni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Mulla käy tän kanssa aina niin, että osan kynsistä saan lakattua tasaiseksi kahdella kerroksella, mutta sitten joihinkin kynsiin jää haaleampia kohtia, jolloin täytyy lakata kaikkiin se kolmas kerros :D Ja luulen, että osittain voin syyttää itseänikin, sillä mä oon vähän malttamatonta sorttia ja lakkaan aika ripeästi jo seuraavan kerroksen. Tällaisissa lakoissahan kannattaisi malttaa odottaa että kerrokset kuivuu hyvin, jotta tulos olisi tasainen. Btw, sulla on aina super tasaiset lakkaukset, tosi upeaa jälkeä! :)

   Poista
 2. Nää kynnet on oikeat kaunottaret!

  VastaaPoista