maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kimallusta Prahaan

Tänään lähden ystäväni kanssa Prahaan, joten nyt vuorossa reissukynnet. Yritän aina matkalle lähtiessäni miettiä, millainen lakkaus pysyisi mahdollisimman pitkään hyvänä, jotta reissussa ei juuri tarvitsisi lakkailla kynsiä. Mieheni kanssa olemme yleensä kesällä kolme viikkoa reissussa, joten silloinhan lakat on väkisinkin vaihdettava useampaan kertaan. Prahassa vietän kuitenkin vain viisi päivää, joten tarkoitus on olla samoilla lakkauksissa koko matkan ajan.


Päätin tehdä glitterliu'un kynsien kärkiin, sillä glitter pysyy yleensä kynsissä hyvin, eikä kynnen tyvi pääse kulumaan ruman näköiseksi, kun sen jättää ilman värilakkaa.
Pohjalakaksi laitoin Trind Nail Repairin ja sitten ranskispohjaksi Lumenen CC-kynsilakan. Tämän jälkeen lakkasin Gina Tricot Whitellä ranskiskärjet (hyvin suurpiirteisesti) ja glitterliu'un tein OPI:n In True Stefani Fashionilla. Glitterliuku on nopea ja helppo tapa koristella kynnet ja teen sen aina meikkisienellä, kuten tälläkin kertaa. Ensi töpöttelin lakkaa ohuelti kärjestä alkaen lähelle kynnen puoltaväliä, ja sitten lisäsin sitä vielä pari kerrosta vain kärkiin, jolloin se levittyy liukumaisesti.


Jostain syystä kamerani ei suostunut kunnolla tarkentamaan, joten pahoittelut vielä entistäkin epätarkemmista kuvista. Pitäisi varmaan alkaa kuvaamaan järkkärillä, mutta se tuntuu niin kauhean vaivalloiselta :D En edes tiedä miksi. Pienellä pokkarilla on vaan niin helppo napata kuvat äkkiä.

Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Lumene CC-kynsilakka
 • Gina Tricot White
 • OPI In True Stefani Fashion
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Olisi kiva löytää Prahasta vähän myös lakkoja. Saksalaisia merkkejä saattaisi hyvinkin olla saatavilla, kuten Essenceä. Mitenhän P2? Niihin en ole törmännyt vielä koskaan livenä. Jää nähtäväksi mitä siellä on tarjolla :)

Tarvitseeko lakkauksen kestää matkoilla, vai lakkaatko mielelläsi kynsiä myös reissun päällä? Viime hetken vinkkejä Prahaan?

4 kommenttia:

 1. Tottahan lakkauksen pitää kestää matkoillakin, en ainakaan itse pysty olemaan rähjäisillä kynsillä. :) Onneksi itseltä löytyy sellaisia vaaleita luottolakkoja, joissa kulumat ei näy kovin helposti ja lakkaus kestää kauniina jopa viikonkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en pysty olemaan rähjäisillä kynsillä, joten pidemmillä matkoilla on kynsiä lakattava reissun päällä. Vaikka kotioloissa lakkaankin kynsiäni useamman kerran viikossa, reissussa ei millään huvittaisi olla hotellihuoneessa odottelemassa lakkojen kuivumista. Siksi valitsenkin aina mukaan juuri tuollaisia luottolakkoja, joilla pystyy olemaan pidemmän ajan :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet. Mää en oo kynsihulluuden aikana vielä tehny pitempiä reissuja. Luultavasti ottasin mukaan lakkoja. :D

  Mulla on sama kameran kans. Miehellä ois järkkäri, mutta tuntuu jotenki kauhean vaivalloiselta alkaa opetteleen kuvaamista sen kans. :D

  VastaaPoista
 3. Joo, lakkauksien pitäis kestää matkalla, mutta on tullut todettua että ne ''kestävät'' vaihtoehdot ei olekkaan kestänyt joten oon sitte lätkinyt matkoilla ostettuja lakkoja entisten lakkausten päälle. :-D
  Prahassa on aivan ihana eläintarha! Ja sitten iso kauppakeskus siinä keskustassa, lakkoja en silloin vielä osannut katsella...

  VastaaPoista