sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Marmorointia ja liukua

Nyt on juhannukset "juhlittu" (lue: löhötty sohvalla) ja mulla olisi edessä viimeinen viikko töitä ennen lomaa. Tänään tein vaaleansävyiset kynnet liukuvärillä ja vesimarmoroinnilla. Mulla oli pieni valinnan vaikeus mitä kynsilleni lakkaan. Toisaalta olisi tehnyt mieli laittaa oranssia, toisaalta violettia, mutta kuitenkin mielessäni on jo hetken kummitellut minttu-valkoinen liukuväri. Mintuvihreää on täällä nähty jo enemmän kuin tarpeeksi, mutta päädyin siihen silti. Jospa seuraavaksi jotain muuta! No, ei parane luvata mitään ;D


Lakkauksissa käytin Gina Tricotin Whitea, Rimmelin Peppermintiä ja Flormarin WL01:stä. Flormar ei oikein näy, se on hyvin vaalea sininen ja käytin sitä marmoroiduissa kynsissä, eli keskisormessa ja nimettömässä. Pikkurilliin, etusormeen ja peukaloon tein valkoisella ja mintulla liukuvärin. Lopuksi lisäsin kaikkiin kynsiin Swarovski -strassit. Marmorointi ei ihan onnistunut niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta tämä oli ensimmäinen varsinainen marmoirointini, joten siinä mielessä ihan ok tulos.


Gina Tricotin White on muuten uhkaavasti loppumassa ja alan jo pelkäämään etten saa uutta, ennen kuin tuo käytössä oleva pullo loppuu kokonaan. En viitsisi ostaa Essietä tms. kun kerran muutamalla eurolla saisi noin hyvää tavaraa. Perhanan Tampereen Gina, sieltä tuntuu saavan tuota Whitea vain joskus ja jouluna. Ärrr! Että mulle saa diilata tuota, jos joku ihana haluaa :D


Näistä kynsistä kyllä tykkään, minttu nyt on aina mieleeni ja liukuväri on myös yksi mun lempi lakkaustyyleistä. Vesimarmorointikaan ei ollut lainkaan tuskaista, yllättävää kyllä. En edes antanut veden "tekeytyä", suoraan vaan hanasta kertakäyttömukiin ja menoks. Edellisen postauksen lakkauksia muutin muuten vielä sen verran, että tein kokeilumielessä valko-pinkit marmoroinnit nimettömiin. Silloinkin homma onnistui tuskitta. Jännää.


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Gina Tricot White
  • Rimmel Peppermint
  • Flormar WL01
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • Swarovski -strassit

Mulla on tulevana lauantaina syntymäpäivä ja tein nyt juhannusvapaiden aikana hieman synttärilahjaostoksia itselleni. Tein tilauksen muunmuassa Cesarsille, Harlow & Co:lle ja taisinpa tilata myös ekat kynsivinyylini. En malta odottaa noita jälkimmäisiä, vihdoin pääsen tekemään nättiä raitaa ja chevronia kynsille! Siis mikäli ne toimii... Esittelen ostoksiani, kunhan ne saapuu. Tuossahan saattaa jonkin aikaa vierähtää :)

Pidätkö sinä vesimarmoroinneista kynsillä? Oletko kokeillut sitä itse?

10 kommenttia:

  1. Sievät :) pitäis ite kans koittaa marmorointia pitkästä aikaa, on vaan niin aikaavievää puuhaa omalla kohdalla et harvoin saa aikaseks alottaa. :D
    Kynsivinyylit on kyllä näppäriä, ja helppojakin oli, kerran oon ny testannu ku vähän aikaa sitte tilasin. Tulivat muuten viikossa vaikka jenkeistä asti tulevatkin, aika nopee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Kyllähän se marmorointi aikaa vie, varsinkin jos tekisi kaikkiin kynsiin. Nyt kun en jaksanut kauheasti panostaa kuvioihin ym, niin ei mennyt kovin kauaa. Saa nähdä kauanko menee kun kun teen kaikkiin kysiin ja maltan laittaa enemmän "lakkarenkaita" per kynsi.
      Mä tilasin Miami Handjobsin vinyyleitä tuolta --> http://www.storenvy.com/. Toivottavasti tulee pian! Mä olen kyllä matkoilla 30.6.-4.7, joten pääsen noihin käsiksi varmaan vasta reissun jälkeen.

      Poista
  2. Nää on hienot! Mullakin marmorointiprosessit tänään edessä... Ja tosta ginan whitesta nii kannattaa kattoo fb kynsikoristekirppikseltä, siellä mun muistaakseni oli vapaita vielä vähän aikaa sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! ^_^ Yritin vilkuilla tuolta kirppikseltä, mutta en ainakaan heti löytänyt. Täytyy käydä liikkeestä katsomassa josko sinne olisi tullut. Ideaparkin Ginassa on tuota valkoista ollut mielestäni paremmin kuin Tampereen Hämeenkadulla, mutta mulla ei ole sinne nyt muuta asiaa, niin en viitsi pelkkien lakkojen takia lähteä.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos paljon Suvi! :) Ja onpa kiva kun eksyit tänne, tervetuloa! :)

      Poista
    2. Ihmettelin, että mitenkäs mä en oo ennen bongannut tätä blogia, mutta tähän onkin aika uus! 8) Oli pakko liittyä heti, teet niin upeita lakkauksia!

      Poista
    3. Voi että, kiitos hirmuisesti! ^_^

      Poista
  4. Nätit kynnet taas. Minttua ei voi olla liikaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma! Totta turiset, minttua ei vaan voi olla liikaa :D

      Poista